GENTLEMAN ACADEMY

A Hedge Hair Professional 3 kiválósága nevéhez fűződik a GENTLEMAN ACADEMY. Akik a férfi szakágat is művészetként kezelik. A fiúk az elmúlt években specializálódtak a férfifodrászatra.  Ezen belül a precíziós átmenetképzés mellett a geometrikus alapismeretek prezentálást szerették volna egy magasabb szintre emelni hazánkban. A közelmúltban, Budapesten kezdték pályafutásukat ebben a formációban az ASK ACADEMY-n, Fókuszban a Férfiak oktatási sorozattal. A HEGDE SZAKISKOLÁBAN már 5 éve tanítják diákjainkat és a végzett szakemberek továbbképzését is fontosnak találják. Együtt és külön-külön is nagy energiát fektettek országosan a tudásuk továbbadásával. Szemináriumokon, szalontréningeken és bemutatókon egyaránt.

A folyamatos külföldre járás és inspirálódás meghozta a gyümölcsét. Magyarországon elsőként jött létre ilyen színvonalú sorozat. Büszkék vagyunk, hogy a HEDGE HAIR AKADÉMIÁRÓL indultak a srácok.

 

„Manapság még mindig nagyon mennek a férfiaknál a gépelések. Ezen belül is minden a SKIN FADE körül forog, talán azért is, mert sok vendég pörgeti a közösségi oldalakat és azonnal szemet szúr egy-egy ilyen stílusú haj. Sok helyen tapasztaltuk már azt jelenlegi barber szekcióban, hogy a mai fiatalok fodrászok/borbélyok elég hamar sikerélményeket tudnak szerezni a gépelésekben, ezért sokan maradnak a „BARBER STYLE-nál.

Mondhatjuk, hogy manapság a férfifodrászat a leggyorsabban növekvő szekció a piacon.

Viszont mi valljuk, hogy a férfifodrászat nem csak a hajvágó gép használatáról szól, hanem sokkal több.

A kortárs technikákat manapság kiegészítik a modern “FADING” technikák. Ezt az elméletet szeretnénk átadni a tanulni vágyóknak” – Beke Balázs

ALÁZAT, GYAKORLÁS ÉS FEGYELEM a kulcs ezeken a szemináriumokon.

A folyamatos külföldre járás és inspirálódás meghozta a gyümölcsét. Magyarországon elsőként jött létre ilyen színvonalú sorozat. Büszkék vagyunk, hogy a HEDGE HAIR AKADÉMIÁRÓL indultak a srácok.

BALOGH TAMÁS / BEKE BALÁZS / KASZÁS KRISZTIÁN

Létrehoztunk egy olyan oktató sorozatot, ahol megismerhetik a résztvevők a saját filozófiánkat. A FÉRFI FODRÁSZAT, mai modern technikáit, amelyek a jelenleg gyorsan növekvő férfi fodrászati ​​piacon alkalmazhatók a mindennapokban. Elméleti és gyakorlati képzéseken sajátíthatják el a különböző geometriai alapelveket és kulcsfontoságú lépéseket, hogy minél professzionálisabban kezeljék ezt a szekciót a fodrászok/borbélyok.

GENTLEMAN ACADEMY az átmenetet mutatja meg a precíziós barbering és a kortárs fodrászat között. A technikai készségek és a kreativitás fúzióját mutatjuk be képzéseinken. A kreatív átmenetképzés alapjaitól a hosszabb hajvágásokig. Képzéseinken betekintést nyerhetsz a férfi szakág rejtélyeibe. Alkalmad nyílik egy új nézőpont megismeréséhez. A HEDGE HAIR OKTATÓ CSAPATA a lehető legprofesszionálisabban adja át a tudását, és fejlesztik a meglévő ismereteket.

KURZUSAINK

I.1:1-személyes továbbképzés a legmagasabb szinteken (COMPLEX)

Oktatásunk most a lehető legbizalmasabbá válik. A magánoktatásban 1 napos vagy akár 3 napos egymásra épülő programot kínálunk. Az ok amiért ezt az oktatást ajánljuk az a következő: tudjuk, hogy milyen nehéz megemészteni az információkat vagy bizonyos esetekben úgy érezzük, hogy a résztvevő többet fog tanulni ebből és intenzívebb képzéssel szeretné magát fejleszteni, de lehet, hogy csupán nem szereti a csoportosulást. Az oktatási napok egymásra épülnek.

A szolgáltatás megkezdésének elején, előzetesen felmérjük a résztvevő igényeit telefonos vagy online kommunikáció útján.

MEGTERVEZÜNK EGY OLYAN TANTERVET AMELY A LEGJOBBAN MEGFELEL A RÉSZTVEVŐNEK.

3 napos képzés esetén részletes információ és menetrend telefonon vagy e-mailben.

Helyszín: H-Art Akadémia, DEBRECEN PIAC UTCA 38.

Normál Ár: 80.000 Ft / fő / nap
Csoportos Ár*: 50.000 Ft / fő / nap
Plusz költség igény szerint a babafej.

*minimum 3 fő maximum 6

VÁLASZTHATÓ OKTATÓK

-BALOGH TAMÁS
-BEKE BALÁZS
-KASZÁS KRISZTIÁN

 

II. Fading alapjai-átmenetképzések, gépelések a legfelsőbb szinteken

NEHEZEN TŰNIK EL A VONAL? HALVÁNYABBAT SZERETNÉL? ÉRDEKEL A SKIN FADE KIVITELEZÉSE? 0 mm-ből vagy 3 mm-ből?

SEGÍTÜNK.

Az biztos, hogy rengeteg eszköz és különböző technikai módszer megtalálható a piacon. Mi megismertetünk olyan mai modern eszközöket és képleteket, amivel a kivitelezés könnyebb lesz és nagyon a sikerélmény is. A kurzus célja, hogy a résztvevő a képzés végén felfedezz egy olyan módszert amivel tisztább eredményeket érhetsz el. 1-3 napos kurzusainkon csak a hajvágógép rejtelmeivel foglalkozunk. Szélesebb látókörben mutatjuk be a fading technikákat.

Helyszín: Választható

 

III. Találkozz a geometriával-hosszabb hajak, textúrák-légy precíz

SZERETNÉD MEGÉRTENI A HOSSZABB HAJVÁGÁSOKAT? SZERETNÉL TISZTA LEVÁLASZTÁSOKAT A MUNKÁD SORÁN? SZERETNÉD MEGÉRTENI A PROFESSZIONÁLIS HOSSZÚ HAJVÁGÁSOK MENETÉT? FRISSÍTENÉD A TUDÁSOD?

Azt mindannyian tudjuk, hogy itt kezdődik a kihívás a fodrászok számára. Ugyan a szalonkörnyezetben manapság ritkábbak a hosszabb hajjal rendelkező férfiak, de itt az idő, hogy mi szakemberek mutassuk az irányt vendégeinknek. A kurzus során megismerjük az ABC-t. Nagyrészt ollós munkák. Geometrikus alapelvektől egyenesen a szétkapcsolásokig. Szekciók megismerése, elhelyezése és pontos kivitelezése. Leválasztásokkal való munkafolyamatok a legprecízebb szinteken. Prezentációs anyagunk ismertetése és a képzés végén írásbeli vizsga. 1-3 napos képzések élő modellen és babafejen egyaránt.

RÉSZELETES INFORMÁCIÓ:

balazsbeke.hartacademy@gmail.com

+36308817775

LOOK & LEARN és HANDS-ON BEMUTATÓK

DEBRECEN / BUDAPEST / SOPRON / MISKOLC

IDŐPONTOK HAMAROSAN

SZALONTRÉNINGEK

Ha szeretnéd, hogy a saját szalonodba tanulj a GENTLEMAN ACADEMY oktatóitól nincs más dolgod csak vedd fel velünk a kapcsolatot és előre egyeztetett időpontokban találunk rá módot, hogy a csapatod egy vidám tréning alkalmával sajátítsa el a legmodernebb technikákat.

 

RÉSZELETES INFORMÁCIÓ: balazsbeke.hartacademy@gmail.com +36308817775