2021-es nyári frizura trendek

Szeretnéd az idei nyaraláson az aktuális trendeket követni frizuráddal? Olyan hajra vágysz, ami a Balaton parton is jól mutat, de akár egy jachton vagy egy romantikus vacsorán is megállja a helyét? Jó helyen jársz, hiszen mai blogbejegyzésünkben bemutatjuk Neked a 2021-es nyár legtrendibb frizuráit.

Az előző évek tendenciát követve megfigyelhető, hogy egyre inkább előtérbe kerülnek a lezser, természetes hatású frizurák. Ezt mi is érezzük, hiszen nagyon sokan tértek be hozzánk azzal a kéréssel, hogy laza hullámokat, enyhén kócos hatású frizurát szeretnétek a nyaralás előtt. Ez egyértelműen jelzi számunkra, hogy követitek a trendeket, hiszen 2021-ben hódítanak a kócos hatású, “shag” fazonú frizurák.

 

Kócos hatású shag fazon

Ez a frizura egy igazi, nyári szörfös választás. Ez a fazon egyértelműen a ‘60-as és ‘70-es évek trendjeit hozza vissza a köztudatba, természetesen egy kis modern csavarral. Hogy pontosan lássátok miről van szó, szeretnénk Nektek bemutatni a Kevin Murphy által megalkotott “french disco” frizurát, amely ezt a laza, shag stílust ötvözi egy kis francia disco fazonnal.

Tudnivalók a népszerű balayage festésről

A frizura alapját az oldalra húzott, hosszabbodó, un. függöny frufru adja, amely a kócos, laza loknikkal éri el a végső, 70-es évekbeli retró hatást. Kiengedve, de akár félig felfogva is szuper nyári frizura válhat belőle. Ha megtetszett ez a fazon, jelentkezz be hozzánk a HedgeHair valamelyik szalonjába, ahol visszarepítünk téged a ‘70-es évek lazaságába. Szerintünk ez a frizura fazon kiváló választás lehet egy tengerparti, de akár Balaton parti nyaralás mellé is.

 


Könnyed, laza hullámok

 Azok számára is van egy jó hírünk, akik nem ennyire bevállalósak. A könnyed, laza hullámok még mindig virágkorukat élik, így ha Te inkább a klasszikus, “szörfös” hullámokat kedveled, akkor is maximálisan képviseled a 2021-es nyári frizura trendeket. A HedgeHair szalonjaiban megvalósítjuk álmaid nyári frizuráját.

 Ha a fent említett példák közül egyiket sem érzed magadénak, akkor se keseredj el! A HedgeHair szalonjában mi azt valljuk, hogy a legtrendibb frizura az, amelyik tökéletesen passzol a személyiségedhez, és kiemeli egyéniséged. Szóval ha magabiztosságtól szeretnél ragyogni az idei nyaraláson, látogass el valamelyik szalonunkba, és együtt megtaláljuk a hozzád legjobban illő, legtrendibb nyári frizurát!

Tudnivalók a népszerű balayage festésről