Tudnivalók a népszerű balayage festésről

Ha ezt a blogbejegyzést olvasod, bizonyára téged is utolért a nyári frizurák nagy slágere: a balayage. Hoztunk nektek néhány hasznos tudnivalót, amelyeket mindenképpen érdemes elolvasni, mielőtt belevágtok a hajfestésbe.

Tudnivalók a népszerű balayage festésről
Mi is az a Balayage? Olyan, mint az Ombre?
Gyakran tapasztaljuk a mindennapokban, hogy sokan nem tudják pontosan, hogy mi a különbség a két hajfestési típus között. Míg az ombre esetén sokkal határozottabb árnyalatokkal dolgozunk, ahol a hajtő szakasza sötétebb és fokozatosan világosodik a hajvég irányába,addig a balayage festés esetén hosszú, természetes átmenetekkel dolgozunk. A lényegi különbség a két festés között az, hogy Balayage esetén egy sokkal naturálisabb, természetes hatás lesz a végeredmény.

Gyakran feltett kérdések és válaszok a Balayage festés kapcsán
Napont sok-sok vendég fordul meg a szalonunkban, különböző igényekkel és elképzelésekkel, azonban a feltett kérdések szinte minden esetben megegyeznek.

“Ugye nem fog letörni a hajam?”
Erre a válaszunk egyszerű: ha a Hedge Hair szalonját választod, akkor nem! Sajnos sok olyan vendég fordult már meg nálunk, akik egy korábban más által elrontott Balayage korrekciójában kérték a segítségünket. Ha nem megfelelő odafigyeléssel készül egy ilyen festés, akkor sajnos előfordulhat, hogy a haj sérül, illetve a kívánt átmenet sem megfelelő. A Hedge Hair fodrászai nem ismernek ilyen hibázási lehetőséget. Ha a Balayage festés szolgáltatásunkat választod, nem csak a színnel leszel garantáltan elégedett, de a tápláló hajmasznak és pakolásnak köszönhetően hajad még egészségesebben fog ragyogni, mint festés előtt.

“Mennyire tartós egy ilyen festés?”

Mivel Balayage festés esetén nem tőtől festjük a hajat, ezért nem indokolt 2-3 hetente újra visszajárni a szalonba. Általános igazság azonban, hogy a festett hajszín kb. két hónapig tudja tartani a színét, ez után kezd fakulni, vagy szőke haj esetén sárgásodni az árnyalat. Azt javasoljuk tehát, hogyha szeretnéd, hogy hajad mindig természetes, hamvas színekben pompázzon, hogy 2 havonta látogasd meg szalonunkat egy kis frissítésre.

 Maradt még kérdésed? Nyugodtan írj nekünk üzenetben vagy közösségi oldalainkon! Ha pedig meggyőztünk, hogy a Balayage festés a számodra tökéletes választás, akkor foglalj időpontot budapesti vagy debreceni szalonjaink egyikébe!

Tudnivalók a népszerű balayage festésről
Tudnivalók a népszerű balayage festésről