Gondolunk Rátok Díj 2021-átadó est

A Gondolunk Rátok Díjat 2012-ben alapította meg alapítványunk. Ezt az elismerést olyan magánszemély vagy szervezet részére adományozzuk, aki tetteivel, példamutatásával, empátiájával segíti az Alapítvány munkáját, ezáltal a Debrecenben kezelt leukémiás, daganatos és egyéb vérképzőszervi betegséggel küzdő gyermekek gyógyulását.

2021-ben a díjat a kuratórium egyöntetű döntése alapján Kompos Tamás kapta. 

Kompos Tamás Mesterfodrász, ügyvezető igazgató A Hedge Hair szalon hálózat alapítója és a Hedge Szakiskola igazgatója. Debrecenben, Nyíregyházán és Budapesten is jelen vannak a divatvilágban számos tévés műsorban és divateseményeken meghatározó szerepet töltenek be. Az UNICEF-el együttműködve 2008-ban szakmát tanított határon túli gyerekeknek. Ötletgazdája és alapítója a 2018. december 1-jén a debreceni Csokonai Színházban megrendezett jótékonysági gála estnek, melynek bevételét sérült és beteg gyermekek támogatására ajánlott fel. A gála estet 2019-ben nagy sikerrel ismét megrendezték. A COVID járvány miatt a rendezvény 2020-ban és 2021-ben elmaradt, de remélhetőleg 2022-ben ismét megrendezésre kerül.

A pandémia miatt 2021-ben nem volt alkalmunk személyesen átnyújtani az elismerést Kompos Tamás részére, így 2022. április 22-én szerveztük meg a díjátadó estet, ahol támogatóink is szép számmal vettek részt.

Nagyon készültünk és igyekeztünk színvonalas, szórakoztató műsort összeállítani erre a különleges estére.

A kuratórium elnöke, Prof. Dr. Kiss Csongor nyitotta meg a rendezvényt, köszöntötte a vendégeket.

Ezt követően a @Modern Tánc Játék Stúdió két táncosa, Kovács Kitti és Tar Zsuzsa kortárs balettjét láthattuk. 

Majd @Fitos Viktor mutatta be a Játsszunk Jót című összefogás dal klipjét és a dal létrejöttének körülményeiről is mesélt.

Az est fénypontja ez után következett. Kompos Tamás részére, a 2020-as díjazott, Jeney Domokos adta át a Gondolunk Rátok Díjat. Tamás elmondta, hogy ahogyan eddig, is a jövőben is „gondol ránk” ő és a Hedge Hair csapata és már tervezik a következő jótékonyági eseményüket is. 

Az est további része kifejezetten a jókedvről és a nevetésről szólt, hiszen a Szomszédnéni Produkció stand up előadását nézhettük és hallhattuk a továbbiakban.

Ezt megelőzően egy meglepetés programmal is készültünk, a „kalapos kislány”, alapítványunk arca @Babett Béres18 éves lett és ebben a körben is köszöntöttük őt.

A finom vacsora után a tombola sorsolás zárta az estét. 

A tombolajegyek árából befolyt 412.000Ft-ot alapítványunk egyszerhasználatos anyagokra fogja fordítani, melyeket közvetlenül a gyermekhematolgóiai és onkológiai osztálynak adományozunk.