Elrontott haj korrekciója

A szépen, igényesen elkészített frizura rengeteget ad hozzá megjelenésünkhöz, sok esetben igazán megcsillogtathatja személyiségünket. Hajunk a külsőnk és kisugárzásunk talán legfontosabb eleme, ezért érthető a kétségbeesés, amikor egy frizura nem úgy sikerül, mint ahogy azt a Vendég szerette volna.

Naponta több megkeresésünk is van elrontott frizurák korrekciójával kapcsolatban. Sokan félve tértek be szalonunkba, hiszen egy rossz tapasztalat után aggódtok, hogy vajon valóban helyrehozható-e a frizurátok. A jó hírünk az, hogy a Hedge Hair szakértelmével, és profi színspecialistáival szinte minden frizura menthető.

Van néhány tipikus hiba, melyet azonnal észreveszünk, amikor jöttök hozzánk korrekcióra, hiszen sajnos egyre gyakrabban találkozunk ilyenekkel.

 

Természetellenes átmenet

Az egyik leggyakoribb, és a Vendégek számára legzavaróbb hiba a természetellenes átmenet, amely elrontott Balayage festések esetén fordul elő. Sokszor túl éles, hirtelen az átmenet a hajtő és a hajvégek színe között, mely sajnos mű, természetellenes hatást eredményez. Ne aggódj! Ha ilyen módon rontották el a hajad, a HedgeHair szalonban könnyen találunk rá megoldást. Profi színspecialistáink veled együtt konzultálva választják ki a megfelelő árnyalatot, és nem nyugszanak addig, amíg el nem érik a kívánt, lágy és természetes átmenetet. Ez azonban nem fog a hajad rovására menni! Miért nem? Olvass tovább!

 

Sérült, roncsolt haj

Nagyobb probléma alakul ki akkor, amikor egy rosszul sikerült szőkítés következtében sérül, nagymértékben roncsolódik a haj. A HedgeHair csapata természetesen ilyenkor is megtesz mindent annak érdekében, hogy korrigálja a frizurát, mindezt úgy, hogy közben a sérült hajat is ápolja. Egy ilyen korrekciós festés esetén mindig alkalmazunk egy hajszerkezet javító kezelést, amellyel igyekszünk a hajat táplálni, erősíteni. Fontos kiemelnünk, hogy amennyiben úgy érzékeljük, hogy a haj túlságosan roncsolódott ahhoz, hogy kibírja a korrekcióhoz szükséges folyamatokat, akkor egy másik alkalommal folytatjuk a javítást. Hiszen ne feledd, a hajad egészsége az első!

 

Nem megfelelő színárnyalat

Egy másik gyakori, azonban könnyebben korrigálható probléma a nem megfelelő hajszín. A szín választását nem szabad elhamarkodni, hiszen a Vendég személyisége, bőr-, és szemszíne mind hozzájárulnak a tökéletes szín megtalálásához. Amennyiben ez nem történik meg, a végeredmény legtöbbször egy idegen, zavaró hatás.

A HedgeHair profi fodrászai Veled együtt, egy közös gondolkodás és megbeszélés után választják ki a színt, így biztos, hogy elégedett leszel a végeredménnyel!

Tudnivalók a népszerű balayage festésről

Ha szeretnéd elkerülni, hogy a fent felsorolt problémák egyike Veled is előforduljon, válaszd a HedgeHair profi fodrászait!