2021-es esküvői frizura trendek

Az elmúlt évek során számos esküvői frizura trendet láthattunk. Szorosan tűzött kontyok, leengedett, laza hullámok, díszes csatok és kiegészítők. Na de mik az esküvői frizura trendek 2021-ben?

 2021-es esküvői frizura trendek

Az esküvő minden nő életében egy rendkívül fontos napnak számít, ha nem a legfontosabbnak. Mindenki pontosan úgy akar mutatni az esküvői fotóin, mint ahogyan azt kislány korában elképzelte. Ehhez a mutatós ruha mellett a tökéletes esküvői frizura is elengedhetetlen.

Világszerte megfigyelhető, hogy egyre nagyobb teret hódít a minimalizmus az élet minden területén, így nem csodálkozunk azon, hogy ez a trend kezdi elérni az esküvői frizurák világát is. Korábban inkább a szorosan tűzött kontyok, a látványos loknik és a díszes hajak hódítottak az esküvői szezonban. A 2021-es menyasszonyok azonban már másképp gondolkodnak.

Amikor betértek a Hedge Hair szalonjába, azzal a kéréssel, hogy készítsük el álmaitok esküvői frizuráját, mi minden esetben azzal kezdünk, hogy kifaggatunk titeket az elképzeléseitekről. Azt vettük észre, hogy az esküvői frizura trendek is eltolódtak a minimalista, természetes irányba. 2021-ben a menyasszonyok szinte kivétel nélkül a laza, könnyed hullámokat választják a tűzés helyett. A feszesség helyett a természetesen zilált hatás vette át a főszerepet, így a végeredmény minden esetben egy teljesen természetes, lágy és könnyed frizura.

Egy dolgot megígérhetünk. Kollégáink veled közösen addig fognak dolgozni és ötletelni, amíg meg nem találjátok közösen a számodra tökéletes esküvői frizurát, hogy úgy mutathass az esküvői fotókon, ahogy mindig is szerettél volna.

Bátran keress minket, és készüljünk együtt a nagy napra!

Íme egy kis inspiráció, hogy milyen frizurákra számíthatsz a Hedge Hair csapatától:

 2021-es esküvői frizura trendek