Eredményesen vizsgázó hallgatóink, az Országos Képzési Jegyzék OKJ szerint, államilag elismert országos érvényű szakképesítő bizonyítványt kapnak.
Az Országos Képzési Jegyzékben szereplő képzéseink az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény alapján áfa mentesek.
Általában délután heti két – három alkalom. (munkahellyel, egyetemmel összeegyeztethető időpontok)
Tanfolyami díjat és vizsgadíjat kell fizetni! A tanfolyam teljes költségét a vizsgadíjjal együtt havonta kamatmentes egyforma részletekben tudja kifizetni, az első részlet a tanfolyam kezdetekor fizetendő. Az utolsó részlet legkésőbb a tanfolyam befejező időpontja előtt 30 nappal fizetendő. A Tanfolyam díjának nemfizetése a Tanfolyamról való kizáráshoz vezethet!
Alsó korhatár 18 év, felső korhatár nincs.
A hallgatók illetve iskoláink tanulói számára saját kiadású és fejlesztésű a tanulói jegyzeteket, oktatási segédleteket biztosítunk, illetve szakirodalmi javaslatot adunk. Kötelező tankönyvvásárlás iskolánkban nincs!
Kötelező, a beiratkozás feltétele.
A jelentkezési lapot e-mailben vagy személyesen a beiratkozási díj befizetésével (átutalással is lehet) fogadjuk el.
Az egyes szakképesítéseknél megjelölt a jelentkezéshez szükséges feltételek megléte, - érettségi vagy előképzettség- az előképzettséget igazoló dokumentumok másolata, jelentkezési lap kitöltése, személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, taj kártya.
A tanfolyamok kezdési időpontjai a jelentkezők függvényében változhat!
A jelentkezési határidőről weboldalunk az „ OKJ-s képzéseink” menüpontja alatt tájékozódhat.